Туристичне блюдо Adventure Menu курка в соусі з диким рисом – високоякісна похідна їжа з натуральних продуктів. Приготовлена шеф-кухарями Чехії з використанням нових технологій стерилізації та консервування їжі. Такий спосіб зберігає їжу в "рідкому вигляді" з усіма корисними речовинами та мікроелементами.
Технічні особливості:
- їжа довгого зберігання
- Унікальна технологія консервування шляхом стерилізації, а не сушіння або сублімації
- їжа зберігається в "рідкому" первинному вигляді та готова до використання за лічені хвилини
- страви готуються в ручну шеф кухарями, які точно знаються на корисній і смачній їжі
- без лактози та без глютену
Технічні характеристики:
Склад: курка 30%, коричневий (дикий) рис 12%, цибуля, бекон, сир, молоко, рисове борошно, томатне пюре (томати, сіль, цукор), олія, паприка та перець
Енергетична цінність: 544 Ккал
Вага: 400 г